Here are some recipe ideas. We always welcome your photos and recipes.  Please share with us!

料理方法の一例です。お客様のおススメレシピや写真大歓迎です!

Arugula ルッコラ

Arugula's mildly peppery flavor can add a punch to your salads.  It can also be enjoyed cooked.  Pepperiness gets reduced when cooked.  

Beets ビーツ

ほうれん草の仲間。煮ものやスープに。葉っぱもほうれん草と同じようにお使いいただけます。小さい葉は生でサラダの彩りに。Beets are related to spinach and chard.  Both roots and greens can be used. 

Broccoli ブロッコリー

茎の部分もお使いいただけます。茎ブロッコリーは茎を生で食べることができますが、普通のブロッコリーの場合は、茎はやや硬いので加熱するのがおすすめです。You can use the stem but unlike the stem broccoli whose stem is edible raw, you may want to cook the stem part of the head broccoli since it could be a little hard.

Butternut Squash バターナッツかぼちゃ

スライスしてフライパンで焼いたり、スープ、プリン、グラタンなどにおすすめです。マッシュポテトの代わりも。日本の一般的な南瓜のようにホクホクしていないので、煮物にはあまり向きません。 皮はピーラーで簡単にむけます。The outer skin can be easily removed using a vegetable peeler.  

Cabbage キャベツ

Carrots 人参

Celery セロリ

葉っぱもお使いいただけます。葉の部分は味が濃いので、スープの出汁、炒めものや佃煮など加熱した料理がおすすめです。また香味野菜や彩りとしてサラダや他の料理のトッピングにもご活用下さい。

Cilantro パクチー・香菜

Cilantro goes surprisingly well with anything, if you enjoy its unique flavor.  

パクチーは、ラーメンやサラダ、スープに散らしたりと意外と何にでも合います。

Daikon 大根

Eggplants なす

Fennel フェンネル

Green beans さやいんげん

炒めものや煮物、茹でてサラダなどもおすすめです。

green pak choi/チンゲン菜

Green pack choi has a very mild sweet flavor.  It cooks very quickly and can be enjoyed in a stir-fry, soup or steamed. 

Japanese turnips 小かぶ

The sweet flavor becomes stronger when cooked although they can be used raw.  They are great in salads, pot-au-few and various soups including miso soup. You can slice them thick and enjoy grilled turnip steaks. The leaves and stalks can be used as greens, tasty cooked or raw.

Kale ケール

キャベツの仲間。キャベツや他の青菜のようにお使いいただけます。炒め物やスープがおすすめです。にんにくや油との相性が良いです。he Kale is related to cabbage and can be used interchangeably in most dishes.  They go well with garlic and oil. 

Kohlrabi コールラビ

Kohlrabi tastes similar to broccoli stems or turnips.  It can be steamed, stir-fried, baked or added to soups,or served raw.  Peel the outer tough skin.  Leaves can also be used as any other greens.

カブやブロッコリーの茎のような味がします。茹でたり、炒めたり、焼いたり、スープの具材としてもお使いいただけます。また生でも食べられます。皮はかたいので剥いて下さい。葉っぱも葉野菜としてお使いいただけます。

Komatsuna Greens 小松菜

Komatsuna greens can be used like spinach although komatsuna is slightly more bitter. Young tender leaves can be used raw in salads.

Lettuce レタス

サラダの他、お肉料理の下じきや炒めものでも美味しいです。In addition to using lettuce in salads, you can also cook them.  

Radish ラディッシュ

You can use radish greens like you would use daikon leaves or other cooking greens.  ラディッシュの葉も大根葉のように料理に使えます。

Swiss Chard スイスチャード

Swiss chard is related to spinach and can be used interchangeably.  It is good steamed, sauteed, raw in salads.  Stalks are edible too.   ほうれん草の仲間です。お浸しや、ソテー、サラダなどに。茎も食べられます。 

zucchini ズッキーニ