夫婦二人で営む小さな農園です。主に個人向け宅配にて新鮮な旬の野菜をお客様にお届けしています。当農園は、長野県松本市郊外の四賀地区(旧四賀村)にあります。 美しい里山に囲まれた水の豊かな中山間地域です。お届けする野菜は春の山菜から冬のほっこり根菜まで年間50種類以上、お届け期間は、冬期を除く約8ヶ月です。

 

 農薬や化学肥料を使わずに、この地域の澄んだ水と空気、健康な土でゆっくりと育てた野菜をお届けします。健康な土を作るため、野草、米ぬか、大豆、微生物(土着菌)、木灰などを使い、自然の循環に則った土作りを目指しています。詳しくは「当農園のこだわり」をご覧下さい。

 

Shiga Kajiwara Farm is a small family run farm.  We deliver fresh seasonal vegetables mainly to individual customers.  Our farm is located in the scenic mountainous area of Shinshu Matsumoto (formerly Shiga Village) of Nagano Prefecture.
We deliver over 50 different varieties of vegetables from edible wild greens in spring to hearty root crops in winter.  Our farm season lasts about 8 months.

 

As a farm that practices organic farming, we do not use chemical pesticides or synthetic fertilizers.
Instead, our vegetables grow on healthy soils with the help of pristine water and clean air this area is blessed with.  We focus on building healthy soil by using natural organic materials such as wild grass, rice bran, soybeans, indigenous microorganisms and wood ashes.

Weekly updates on Tuesdays

Here is what it is like to receive our box.

(YouTube compiled by Tokyo Urban Baby)

 

SABOU-SIGA Sirokane

東京白金のカフェにて野菜を使っていただいています。